Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Ny vecka, nya möjligheter :)

Nu börjar det synas här hemma att vi snart ska flytta, kartonger lite överallt och det börjar bli tomt i skåpen :) jag ska försöka göra lite plats i garderoben sen så att vi kan ställa in kartongerna där så vi slipper se dom hela tiden.

Vi hade tre ramar som bara låg i en låda och tog plats, vi blev lite pyssliga och satte in lite bilder på oss i dom. Alltid kul med lite fler bilder på sånt som betyder mycket för en :)Pratade med mamma igår och hon sa att rummen vi ska ha är tomma nu och att det bara är att spackla runt fönstrena, dom har ju bytt alla fönster i huset så det är lite småpill kvar, sen är det klart för att målas/tapetseras och flytta in :) Både jag och Johannes tycker att det ska bli superskönt att flytta ner. att slippa allt här typ hans jobb, att bo i världens tråkigaste stad och att inte känna någon... och så har vi ju nära till gymmet sen.

Här uppe har vi varsin gratis vecka på City Gym, tror nästan att vi ska använda det och gymma en vecka innan vi flyttar så att vi kommer igång lite :)Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar