Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Party party :D

Efter några långa timmar i bilen och ett stopp i Motala för att hämta upp Mavve och Hagman var vi äntligen framme i Forserum och där var det bara att sätta igång och bära om vi skulle hinna med tåget in till Jönköping senare på kvällen. Det kändes som att det skulle bli hur mycket som helst att bära, men vi var ju en persom mer än innan, det skulle upp en våning istället för tre och lastbilen var närmre dörren, så det tog inte så jätte lång tid ändå. killarna hade ju dessutom en del alkohol i sig vid det här laget så allt verkade nog lite roligare än det skulle va om man var helt nykter.

När det var runt en timme kvar tills tåget gick lämnade jag det sista till killarna för att hinna duscha och göra mig iordning. Det blev en del stress på slutet kan jag säga men vi hann med tåget som planerat. Väl framme i önköping bar det av till Centrum där det hamnade ett par glas på bordet direkt. för mig blev det mest cider men dom andra hävde i sig både öl, drinkar och ett pas shots.

Jag träffade massor av människor som jag inte sett på evigheter så det var så klart trevligt. Träffade bland annat massa personal som fortfarande jobbar kvar på centrum, Isa så klart, Johan, Krister, Ted, Fredrik och några till :). Jag hade det hur trevligt som helst och skulle mer än gärna leva om kvällen utan att ändra på några större saker. Sen att det kanske blev lite mycket alkohol för vissa personer det är ju en annan sak men om man bortser från det så var kvällen toppen!

Kvällen slutade med att
Mavve och Hagman tog taxi hem till Forseurm eftersom vi inte fick tag på varandra och dom trodde att vi redan var på väg hem, vilket vi så klart inte var. Så jag och Johannes kom hem någon timme efter våra gäster.

Krister skickade över lite bilder från igår (dom med lite bätre kvalité än dom från min mobilkamera) och det är klart att jag bjuder på det. här kommer några av dom  :)


Johannes och jag :)


Mavve och Hagman.


Yes, jag började nog bli lite dragen...


Men det var jag ju inte ensam om precis...  :)


Dansgolvet blev så klart besökt också. Jag tror noga att jag spenderade
lite mer tid där än vad dom andra gjorde...


Johannes och Mavve :)


Haha, den bjuder jag på...


Fulla och glada :)


Fredrik och Ted som jag som sagt träffade där. Dom andra jag träffade
lyckades inte bli med på nåon bild så dom får stå ut med att inte vara med :)
Underbart att träffa människor man känner igen!Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar