Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Ensam...

Jag hatar detta! Jag hatar att vara ensam! Jag hatar det så jävlar mycket!

Jag kan inte hjälpa att det blir jobbigt när jag är själv hemma, när Johannes åker iväg till någon kompis och jag stannar hemma. Att vara hemma är värre än att följa med. Även om jag hatar att vara i garage och bland människor som är så olika mig som dom bara kan bli och med vissa som dessutom inte förstår mig för fem öre så är det bättre än att vara själv hemma. Jag mår inte bra av det. Jag mår skit av det! Jag hatar det! Jag behöver bara någon att umgås med och prata med. Jag behöver något annat än mig och tv:n!


Hej Andrea!

Jag hatar också att vara ensam,det är jag ganska ofta eftersom Jörgen jobbar borta i veckorna. Men det är tur att jag har barnen och hästarna. Annars så vet jag inte vad jag hade gjort.

Jag tror saker och ting kommer att ordna sig när ni väl har flyttat. Du kommer till din hemstad, tar upp kontakten med dina vänner igen, kanske hittar ett jobb eller börjar studera. Jag var väldigt deprimerad när jag var arbetslös under en period och alla dagar var likadana och helgerna kändes som vilken dag som helst i veckan. Jag hoppas verkligen att du hittar något som får dig intresserad, ett jobb eller någon intressant utbildning. Så att livet får en mening......även i vardagen. Det är så himla trist att gå hela dagarna ensam hemma när alla andra jobbar eller pluggar. Det är det värsta, och det blir en nedåtgående spiral som gör att man bara blir mer ensam. ETT TIPS TILL DIG... ta fram papper och penna och skriv ner allt som du tycker om, allt som gör dig intresserad, det kan vara ett jobb,en utbildning,studiecirkel,eller en hobbie av något slag. Välj något av dessa förslag och bestäm dig för att göra någonting med det.Du kommer att bli så mycket gladare och du känner dig mer tillfreds med livet.Vad du än bestämmer dig för att göra, så kan INGEN hindra dig.Låt ingen ta drömmarna ifrån dig. Kram från " svärmor" Anette

hej.

jag tror, eller jag vet att det kommer vara mycket bättre när du kommer hem hit, till jönköping igen.

jag förstår att det är väldigt jobbigt att bara sitta hemma varenda dag. och alla dagar ser lika dana ut, vecka efter vecka.

men du vet ju att du alltid kan ringa och prata med mig/oss om det känns som om jorden typ håller på att gå under. :p

jag längtar och ser fram emot tills ni flyttar hit, det gör nog vi allihopa.

och nu är det ju inte så långt kvar heller. :)

ha det bra där borta i köping och hälsa johannes med. :D

(juste, jag köpte mina chinos på H&M.)

& guligt allt det anette skrev. :)

älskar dig. puss.<3


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar