Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dagen

Jahopp, då är nästan dagen slut igen. Så känns det i alla fall just nu. Vad har jag gjort än så länge idag? Jag har varit ute med hunden, fikat, tagit ett varmt skönt bad, gjort en ansiktsmask och suttit här. Om en och en halv timme kommer Johannes hem igen, vet inte vad vi ska hitta på.

Kan förresten berätta att i helgen får vi besök av Johannes mamma och syster, dom har ju aldrig varit här så dom vill så klart se hur vi bor.Om en vecka ska jag till Centrum gen och prata lite med Isa, och om två veckor ska jag på utbildning i Stockholm. Väntar fortfarande på svar från Nässjö Lärcenter om pluggandet. Det är när det alltid strular så här jag tappar motivationen till att plugga. Det ska ju bara vara att ansöka och sen börja. Men inte när det gäller mig inte. Då ska det ta två månader extra bara för att få veta vad det är som dröjer så. Kommer jag kunna börja i tid? Nej fömodligen inte. Jag måste ju få hem böcker och sånt innan jag kan börja också och det lär ju ta sin lilla tid.

Håller tummarna för att studiebidraget kommer fungera som det ska så att jag inte hamnar efter med det också. Skulle ju vara lite jobbigt att inte ha pengar till de böcker jag måste ha.


Anonym

hoppas du inte ser det här som reklam, men jag har en tävling i min blogg där vinsten är en goodiebag fylld med en massa prylar till ett värde av ca 3500 kr. var gärna med och tävla om du vill:)http://juliaberg.blogg.se/2009/july/tavling-vinn-stor-goodiebag.html :)

kul att du vill vara med och tävla..allt bra med dig ?

Jo det är bara bra. Händer hos dig då ?


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar