Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Hemresan

Resan hem gick relativt snabbt och jag tror till och med att jag lyckades slumra till lite på planet. Vi kom hem 20 minuter tidigare än beräknat och allt gick jätte smidigt. Efter att ha hämtat väskorna och kommit till bilen trodde jag att jag skulle dö av hunger! Det blev ett stopp på Mc Donalds i Borås vilket var minst sagt underbart! En cheesburgare har nog aldrig varit så god innan! Eftersom Johannes var super trött körda jag sista biten hem och det gick jätte bra det också.

Väl hemma var vi trötta allihop, David skulle med tåget klockan halv sex och jag och Johannes var super trötta. Johannes somnade en stund, David vilade lite och jag låg och hostade. Efter att David åkt hem tog vi en macka och sen gick Johannes och la sig och jag har en känsla av att han inte kommer vakna något mer innan imorgon. Själv har jag varit vaken sen klockan nio igår morse, tror jag gått förbi trötthets stadiet nu. Känner mig bara lite seg, men inte så trött. Konstigt nog...

Ska nog gå och lägga mig snart ändå så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Ska bara svara på alla kommentarer först och fixa lite andra små saker :) Men jag lär inte skriva något mer här ikväll i alla fall så jag får väl säga god natt till er!


My

har lagt till dej också :D kul

Tja! Jag är en kille på 15 år som snart ska bli pappa. Vill du veta mer, gå in på: http://stockholmselis.blogg.se ! Vi ses där ;)

Bea

SV: de tvar väldigt härligt :)

Tankar kommer, tankar går

Bara en enda sak som består

Den du är och hjärtats sår

Bara det kan lyckan fåÄrlighet, är själens glans

Se sig själv, varenda dag

Le åt bilden, gör en dans

Bjud ditt hjärta på kalasLivet är ju bara en sak

Ärlighet, i första hand

Sen respekt, den vill man ha

Det och lyckan, samma sakDu har allt, det vet jag

Du har lyckan ju till hands

Blunda nu, se din själ

Känner du inte dess skönhet?Tro mig nu, lyssna här

du går fram, som på räls

Och du kämpar , allt du har

Hela lyckan i din hand

Sv: Okej. =)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar