Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Liseberg

Nu är vi hemkomna och utvilade från Liseberg.

Vi åkte hemifrån runt klockan åtta för att kunna vara där när det öppnade. Alla var nog lite smp sega men ändå supertaggade. På vägen tog vi en fikapaus med negerbollar som vi hade med oss. Framme vid Liseberg var vi vid 11-tiden. Det var väldigt mycket folk där redan vid öppning och mer skulle det bli, vi hadenämligen missat att det var Gothia Cup nu och det drog en hel del besökare kan jag lova. Att trängas med över 34 000 människor är inte det smidigaste som finns kan jag lova.

Till en början gick vi tillsammans allihop, vi åkte bland annat Kållerado, Lisebergsbanan och Höjdskräcken. Någon gång mitt på dagen blev det dags för mat och vi åt så klart vår medhavda pastasallad. Den var verkligen supergod och något jag kommer ha med mig igen i framtiden. Efter maten skulle Nina och Jessica gå och träffa några kompisar till dom som också var där så jag och Johanens fortsatte själva. Vi hade spertur med Balder, den hade varit avstängd ett tag och precis när vi gick dit så öppnade den, så det kan inte ha varit med är fem minuers kö!

Vädret var kanon och vi blev riktigt varma så vi bestämde oss för Kållerado igen, men blev vi något blöta? Nej! Så vi traskade vidare och provade bland annat Uppswinget som ingen av oss hade åkt innan och eftermycket om och men bestämde vi oss för att ställa oss i den lååånga kön till Flumride. Efter det var vi blöta och avsvalkade, gick runt och kollade lite och spelade en del. Framåt kvällen blev det lite kyligare och vi var helt slut i hela kroppen s vi tog det ganska lugnt de sista timmarna. Sista åket bllev kanonen.

Allt var toppen under dagen, det nda som var lite jobbigt var att det var så mycket folk och därmed långga köer till allt. Det var runt en timmes kö till pecis allt! Men som sagt, förutom det så kunde det inte bli mycket bättre. När vi satte oss i bilen för att åka hem var alla helt slut, det var meningen att jag skulle köra hem, men jag såg i princip dubbelt och kunde inte hålla ögonen öppna när jag hade satt mig ner så det blev Johannes som körde ändå.va roligt!

Såg ut som det var en lyckad tripp

Anonym

Nu har jag en tävling där du kan vinna 2 askar med mix-tamponger :)http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-mix-tamponger.htmlVar gärna med :)

Vad roligt att du är med .) Lycka till :)

Åh, liseberg. Länge sen man var där.

Sv: De va ju bra. =)

okej, gud va kul att höra :D

Hej,

Grattis!

Du är en av vinnarna i vår tävling tillsammans med Catharinamodell.blogg.se.Kontakta oss per mail med dina uppgifter för att motta priset.Ha en bra dag!

//PHAX teamet

m -

fin blogg :)

Varsegod :)

My

Hejsan myzaan.devote.se har byttats till myzaans.blogg.se läg gärna till den nya bloggen på bloglovin istället :) ha en bra dag <3


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar