Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Nästa veckas planer

Yeey, nu är nästa veckas planer i princip bestämda. Imorgon är vi här hemma, på tisdag åker jag till Liseberg med Johannes, Nina och Jessica och senare i veckan blir det Örebroför att hälsa på släkt, familj och vänner till Johannes. Jag har inte varit på Liseberg på jätte länge så det ska faktiskt bli riktigt kul. Sist jag var där var dessutom dagen efter jag kom hem från Tunisien så då var jag inte jätte pigg precis, på tisdag sak ja se till att vara massa utvilad så att jag har tillräckligt med energi för att springa runt där hela dagen. Har hört att Johannes är en jävel på att vinna stora priser på chokladhjulen också så jag ska allt ta och fjäska in mig lite hos honom. Choklad borde vara mitt andranamn!Tyvärr är tävlingen avslutad, du får hålla utkik efter nya . Take care // Albin

My

ohhh liseberg, va kul :D

Skoj att du är med och tävlar :D

kul med liseberg :D

Tja! Du kanske är trött på reklam o sånt... så förlåt om jag gör dig lite upprörd heheh.. Men! Jag ville tipsa om en sida där man kan tjäna massa pengar bara genom att klicka på annonser eller erbjudanden... har hållt på 2 dagar och har snart 500 kr! Hur bra som helst! genom att bli medlem via min länk så hjälper du självklart mig me 8 kr!http://www.woopa.se/?ref=alskvardTack!! Och sprid vidare din länk du skaffar till alla du känner, 8 kr/person är mycke om du tex fått 100 st på en månad !! 800 kr är grymt braför en sån här busenkelsak!

Hej! Va roligt att du är med och tävlar! Lycka till!ha en bra dag! kram anna

vilken fin blogg ♥

va fin blogg :)

vad roligt med liseberg! vi var där förra helgen :)

Vad mycket roliga planer :)

Hoppas ni får kul och bra väder imorgon på liseberg och att ni vinner mycket choklad :Psv: Vad kul att du är med i tävlingen!Ha en bra dag och lycka till!

förstår det!

det va riktigt cool :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar