Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Ny mobil?

Ikväll ska jag på bio med Johannes, har köpt biljetter till The Proposal så nu hoppas jag att den är bra! Innan bion ska vi förmodligen förbi Media Markt en snabbis och kolla på nya mobiler. Både jag och Johannes har haft våra mobiler i över tre år så dom börjar bli lite slitna nu. Skulle ju vara toppen om jag kunde blogga från mobilen också, haha! Vi funderar på en Sony Ericsson X1, någon som har den?uuh den vill jag också se, men har inte råd :/ du får skriva sen om hur den var så får jag se om jag kanske hyr den sen istället =)

sv: det är ju underbart! speciellt på lata söndagar, att bara ta hand om sig själv lite och koppla av till en film... :)

Vad kul att du var med i min tävling om ett shampoo från Aussie!

Klockan 23.oo ikväll Söndag kommer vinnaren finnas på min blogg! Check it out! Det kanske blir du!Kram

Min pappa har en X1:a och jag fattar verkligen ingenting av den mobilen :S =P. Men jag kanske är för korkad för den =P

Det är jättesvårt det där, att hitta nära vänner när man är "vuxen". Jag har min Carro som finns där i vått och torrt, men hon bor nästan 10 mil bort och ibland saknar man någon som finns HÄR, precis som bästisen man hade på högstadiet (min bästis då har jag inte pratat med ordentligt på flera år... lite tråkigt).Hallå - SonyEricsson? iPhone for the win!! Bästa mobilen ever =) LÄTT!!!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar