Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Sims 3

Åh vilka nördar vi är, har suttit och spelat Sims 3 varje kväll sen vi fixade spelet. Det är iofs bara tre kvällar än så länge, men jag känner att det kommer bli många fler!

Fixade naglarna innan, blev ganska nöjd med dom, det blev fransk manikyr med ett guld glitter sträck mellan det vita och den "vanliga" färgen på nageln. Var ju tvungen att prova glittret som jag gick hem idag. Har ingen bild på det just nu men kan se om jag kommer igåg att ta en imorgom så får ni se hur det blev :)

Har hittat en annan mobil jag börjar bli lite sugen på förresten, Samsung F480, den rosa så klart. Tycker det är ganka söt, och det jag sett av den så verkar den vara helt okej också. Funderar på om jag ska ha kvar mitt nummer eller om ajg ska byta också, jag vill haa kvar nummret, men det är masas försäljare somringer hela tiden så det skulle va skönt med ett nytt så jag kanske kan få slippa allt det där.Anonym

Hej nu kan du tävla om en sensuell och sexig babydoll i tre delarhttp://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-babydoll.htmlVar gärna med :)

Jättesnygg mobil=)

H

det tycker jag ni gör väldigt rätt i :) gillar det väldigt mycket :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar