Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Spanien dag 1

Som ni vet så har jag inte haft någon möjlighet att blogga eller lägga upp bilder nu när jag varit i Spanien, men självklart ska ni få ta del av resan ändå! Jag skrev lite dag för dag så jag tänkte att jag lägger upp ett inlägg för varje dag för att slippa ett suuuuuuper långt inlägg om allt vi gjorde. Här kommer första dagen:

Redan när vi vaknade på morgonen kände man att det skulle bli en riktigt härlig dag. Vi duschade och gjorde oss iordning för bilresan till Göteborg och sedan flyget till Spanien. Känslan när flyget lyfter är alltid lika underbar, man känner verkligen vilka krafter det är!Väl framme i Spanien träffade vi Hasse som skulle köra oss till huset och ge oss nyckeln. Bilresan tog runt 30 minuter, när vi kom till huset trodde vi nog allihop att det var en dröm. Två sovrum, åtta sovplatser, två toaletter, fin inredning, allt man kan tänkas behöva fanns i köket, vi tyckte att det var riktigt bra, men då hade vi inte sett trädgården än. När dörren ut öppnades fick jag inte fram ett enda ord! Där ute finns en stor pool, grillplats med en gasolgrill och en vedeldad grill, solstolar, bord och stolar, kvällsbelysning både i trädgården och i poolen... Det finns verkligen allt här!

Det första vi gjorde när vi fått in våra väskor och kollat runt lite i huset var att ta på oss badkläder och slängde oss i poolen. Helt underbar! Där blev vi kvar några timmar. Senare på kvällen gick vi ut och åt och sen hem och tog det lugnt. Johannes och David drack lite öl, och jag Bacardi Breezer. Det blev många skratt och kvällsbad.


Jag kunde inte vara mer nöjd med allt här, det är utan tvekan det bästa stället jag varit på. Kan nog fortfarande inte fatta att vi har allt det här för oss själva i en hel vecka till!


Vilka fantastiska bilder ni har tagit från eran semester.Hoppas ni båda blir friska snart så ni kan komma till oss i Vretstorp- jag saknar Er. Jag ringde Johannes i kväll men inget svar, kanske sover han nu och kryar på sig hoppas jag.

Massa Kramar från OSS, mamma Anette


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar