Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Spanien dag 3

Vaknade med jätte ont i halsen och kände mig konstig i hela kroppen, så jäkla typiskt när man är på semester! Jag tog en bafucin, åt lite frukost och sen blev det sol och poolen. Det är nog det bästa av allt, att ha en egen pool att gå till precis när man vill utan att behöva bli störd av någon annan.

Vi bestämde oss för att försöka hitta mopeder att hyra (eftersom vi inte är 21 än så får vi ju inte hyra bil). I grannbyn fanns det ett ställe så vi kom hem med två mopeder. Man var tvungen att ha körkort för att få hyra dom så det fick bli jag och Johannes som körde. Jag har kört moped typ två gånger i hela mitt liv och då var jag fjorton så det var ett litet äventyr kan jag lova!

Vi hade fått en vägbeskrivning till stranden av Björn, men efter att ha varit ute och snurrat i säkert en och en halv timme gav vi upp och åkte hemåt igen. Kan ju säga att det var ingen kort bit vi skulle åka!

När vi kom hem blev det mat direkt och sen hem till poolen. Framåt kvällen blev det öl och cider vid poolen och sen bar det av till krogen Don Carlos. Där drack vi öl, drinkar och shots, träffade trevligt folk och hade det super trevligt. Två av de vi träffade var två danska tjejer, Stina och Alexandra. Vi satte oss vid deras bord och där blev vi kvar tills krogen stängde. Eftersom de flesta krogarna stängde så gick vi hem till oss och fortsatte ha kul. Mer dricka och ett dopp i poolen, underbart!
Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar