Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Spanien dag 6

Har knappt kunnat sova inatt, har hostat som bara den och vaknat hela tiden. Ville bara skrika och gråta en stund, men nej just det skrika går ju inte, jag får ju inte farm ett ord!Efter några försök att väcka Johannes vaknade han äntligen och vi gick iväg och åt frukost. David var trött och bakis så han stannade hemma och sov en stund till. Efter frukosten gick vi iväg till söndagsmarknaden som låg en bit bort, tror det tog runt en halvtimme att gå dit. Efter många om och men var vi äntligen framme och vi kunde sätta oss ner och pusta ut. Vi gick runt på marknaden en stund, sen raggade vi skjuts hem, ett par från England skjutsade hem oss.Hemma blev det ett dopp i poolen och sen solen. Somnade en stund efter det och sen gick vi ut för att äta allihop. Jag åt en god soppa till förrätt och fish & chips till huvudrätt. Sjukt gott var det, men tyvärr blev jag lite för mätt av soppan så jag orkade inte äta så mycket av fisken... Efter maten var vi mätta och trötta så vi gick hem och vilade och laddade upp inför kvällen.

Vi hade bestämt att vi skulle träffa Stina och Alexandra idag igen, så vi gjorde oss iordning och gick iväg till Don Carlos. Vi kom dit lite sent och dom andra var inte där, så vi trodde att dom dissade oss, men efter en stund dök dom upp och det visade sig att dom hade lite problem med att ta sig ut så det var därför dom var sena. Dom bor hos den ena tjejens mormor och morfar som inte vill att dom ska vara ute sent och dricka så dom var tvungna att smyga ut...

Vi hade i alla fall jätte trevligt, satt och pratade och skrattade. Tyvärr hade mormorn kommit på att de smygit ut så efter ett par timmar kom hon för att hämta hem dom och då dog festen ut lite. Jag var inte taggad alls när dom hade gått och David och Johannes blev nog också ganska sega efter det. Innan dom var tvungna att gå han vi i alla fall bestämma att vi skulle träffas någon gång igen när vi är hemma från Spanien, det är ju faktiskt inte så där jätte långt till Danmark!Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar