Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Spanien dag 8, sista dagen

Jahopp, igag vaknade jag upp i sängen här i spanien för sista gången. Det känns lite overkligt att vi redan ska åka hem igen, tiden har gått så otroligt fort! Jag kommer sakna värmen här nere, men framför allt den sköna stämningen här. Idag var det massor av saker jag ville hinna med och jag tror faktiskt jag hann göra allt som jag ville.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå ner till affärren och köpa lite bröd och sånt så att vi kunde äta lite frukost. Gick runt och kollade lite på stan ocks och hittade lite smågrejer jag ville köpa. När jag kom hem igen var klockan runt elva, men inte hade dom andra vaknat för det... Johannes vaknade i alla fall när jag kom hem så han gick upp och åt lite frukost me mig. Efter det hoppade vi i poolen för att svalka av oss lite.När David äntligen hade vaknat gick vi ner till stan igen, jag köpte lite smink och alla smågrejer jag hade hittat. Vi hittade en vas till mamma också, och då menar jag ingen tråkig vanlig glas vas utan en riktigt snygg som jag tyckte passade mamma perfekt. När vi ändå var nere på stan passade vi på att äta lite också. Eftersom pengarna i princip var slut fick vi äta billigt. Johannes åt en hamburgare och jag och David soppa.När vi kom hem igen kollade vi på björnbröder och vilade vi lite. Klockan gick hur fort som helst och helt plötsligt så började det bli mörkt ute. Jag började packa lite för att slippa stressa med allt precis innan vi skulle åka, sen gick vi ut till poolen för att ta ett sista dopp. Efter någon timme knackade det på dörren och vilka stod där om inte Stina och Alexandra... Dom hade kommit hit för att säga hejdå innan vi åkte, super gulligt tycker jag! Dom stannade och pratade en stund och Alexandra och daid badade lite. Eftersom jag lyckades ge Stina fel nummer sist så rättade vi till det också, kan bli lite jobbigt att få tag på varandra annars...När Stina och Alexandra hade gått igen var vi tvugna att börja städa och packa. Jag packade och plockade undan där inne, Johannes fixade där ute och damsög och David tog hand om disken. Det tog faktiskt inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta, så vi hade någon timme över när vi var klara. Vi satt mest och väntade på att tiden skulle gå och efter en stund kom vi fram till att det kanske skulle vara smart att vila lite eftersom vi inte skulle få sova något förrens vi kom hem igen.

Klockan 03:30 kom Hasse för att skjutsa oss till flyget. Dete vara bara att slänga in allt i bilen och åka iväg. Väl på flygplatsen var vi nog alla lite sega och tyckte att det var lite tråkigt att behöva åka hem men samtidigt så skulle det bli skönt att komma hem till sverige och verkligheten igen. Skönt att få sova i sin enga säng och ha alla sina vanliga rutiner.


härliga bilder! :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar