Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Åtta Glas och Centrum

Gårdagen slutade ungefär som jag gissade på, vi gjorde oss iordning för an kväll i Jönköping. Tog tåget in vid halv tio för att äta något gott på Åtta Glas. För min del blev det stekt lax på en salladsbädd och potatis och en god sås till det, det var verklgien supergott! Efter att vi ätit klart och suttit där och pratat och haft det trevligt en stund gick vi vidare till Centrum. Där började vi med en god drink, träffade bland annat Emelie, William och Johan där.Efter någon timme kom Isa fram och hälsade och pratade lite, han frågade varför jag inte jobbade där längre och jag sa så klart som det är, att Jocke säger att det inte finns någon plats. Och vad säger Isa då? "Men det är klart du ska komma tillbaks och jobba här, kom hit nästa onsdag så fixar vi det." Fattar ni? Om det blir så så kan jag få mitt liv tillbaks! Och då menar jag inte att jag får mitt gamla liv tillbaks eller att jag inte har något liv nu. Men jag kommer få pengar igen, jag kommer inte vara beroende av alla andra, jag träffar människor... Jag kan känna mig självständig igen! Så nu hoppas jag verkligen att det blir så, att jag kan börja jobba där igen. Det skulle verklgien kännas bra!

I alla fall, vi blev kvar på Centrum till runt klockan ett, sista timmen gick vi ner till piren och satte oss på Saltkråkan en stund. Det känns alltid ganska mysigt där. När vi skulle med bussen visade det sig att bussen inte gick, taxi till frserum koster runt 750kr och det var väl inget vi ville lägga våra pengar på precis. Så vi delade taxi med några som skulle till Tenhult och kom undan riktigt billigt ändå.

Jag hade super kul hela kvällen. Träffade massa trevligt folk, drack goda drinkar och hade bara kul. Tack för kvällen Johannes!


Vad härligt, jag håller tummarna för att du får jobba igen!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar