Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Drömmare

Har suttit och läst lite bloggar nu igen. Det vissa skriver går rakt in i mig, det är som att jag skrivit det själv. Jag förstår känslorna det skrivs om och jag förstår innebörden av vartenda litet ord. Jag har varit där. Att läsa andras tankar får mig nog att tänka mer själv också. Tänka på livet, framtiden, drömmar, mitt förflutna, allt... Jag har alltid varit en drömmare och drömt om alla möjliga saker. Så länge man kan drömma kan man komma bort till sitt fantailand ibland. Man kan slippa alla krav och all stress. Man kan bara vara.

Snart ska jag iväg till Jönköping, ska skriva på lite papper om jobbet. Sen blir det gymmet en stund. träna och sola lite. Om vädret inte är alldeles för dåligt tar jag en sväng på stan också.

Vet inte riktigt när jag kommer hem, det beror väl på hur mycket energi jag har för träningen och på stan. Det blir nog inte så sent. Nu ska jag ner och äta frukost och packa ner det sista i väskan.

Ciao!


Sånna bloggar gillar vi! <3

åh vad kul! :D Och glöm ite att om du inte ksulle vinn ajust den här tävlingen så har du förtur i kommande tävlingar! :) Fjäsk kommer man riktigt långt på haha :D


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar