Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dumma glömska studievägledare!

Jag har som sagt varit i Nässjö idag. Till en början gick allt jätte bra, vi lämnade av Ida som skulle till sin kusin, sen blev det lassarettet med Jessica. Efter det var det meningen att jag skulle till Studievägledare Peter som jag hade bokat tid med, men tror ni han var där? NEJ. Och tror ni han svarande i telefonen någon av de 20 första gångerna jag ringde för att fråga var han höll hus? NEJ. Han var inte där, han sa att han hade fått något förhinder. hade han ringt och berättat det för mig? NEJ.

Som tur var så hade jag ju inte åkt till Nässjö bara för det där mötet utan hade varit tvungen att åka dit ändå. Han beklagade sig och sa att han skulle ringa mig så fort han kommer till jobbet imorgon. Vi får väl se hur det går med det... Är nog fortfarande lite irriterad över att det inte blev något möte idag,  jag hade ju faktiskt planerat det och förberett mig mentalt för att ansöka om att börja plugga igen.Hej! Ska vi följa varann via bloglovin? :) <3

Har någon sagt till dig att du är lik Shailene Woodley? Kolla här t.ex: http://media.photobucket.com/image/shailene%20woodley/DonaldDriverfan/normalcare01.jpg

Sv; Tack :D men fick massor av rödbetor på den idag så den är iunte s fin längre "/

Har lagt till dig nu :D

sv: du är smart :D tack! :D

sv: tack för att du är ärlig :D

kram på dig!

Hihi jaa visst är den :D

Sv: Tack så mycket! Jag älskar den med. Jag älskar rosetter så den passar utmärkt!Verkar vara en väldigt oansvarig studievägledare!

cool blogg söt bild!!!

ttp://modablogvanessa.blogspot.com

Svar: Tack :)

Sv: Åh så kul, lycka till! :-)

s söt du är:)

sv: vsg sötnos:)

Absolut! För att bli tipsad behöver du länka mig i något inlägg, på så sätt får både du och jag nya läsare.När du gjort det så skriver du till mig om ditt namn,ålder,boende och vad bloggen handlar om.

nu har jag bokat biljetten iallafall :D


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar