Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Helgen

Lördag: Jag och Johannes bestämde oss som sagt för att åka in till Jönköping en sväng. Vi började med piren för att sen gå vidare till Centrum. träffade lite gammalt folk på centrum, och det tycker jag ju alltid är lika trevligt. Men i övrigt var det ganska sent så vi åkte hem tidigt för att fortsätta kvällen med mys.

Söndag: Igår var en ganska lugn dag, vi var inne i jönköping med mamma och pappa en stund. Gick runt lite på A6, jag köpte ett linne och ett läppglans, och så åt vi lite på IKEA. sen bar det av hemåt igen, för en myskväll även ikväll. Det blev popcorn och film i soffan.

 
Det går inte lägga upp fler bilder nu, det blir nåt fel med uppladdningen hela tiden.
Men jag lovar att det kommer fler bilder senare idag eller imorgon  :)


Saknar mitt ex när jag såg den där bilden :/Hoppas ni håller ihop länge iaf, ni verkar söta tillsammans :) <33

toppen, tävlingen börjar idag!

Nu drar tävlingen igång! :)

så fin blogg :D allt bra ikväll? (:

sv; haha, jo. Ikväll kan inget bli bättre :D

händer då? (:frågestund i min blogg, fråga gärna en eller flera frågor :D

riktigt kul att du var med och tävlade! Snart kommer en ny tävling, har du ett tips på något man kan lotta ut till ett rimligt pris? :)

okej, tack så mycket för tipset! :D

Tyvärr hade du inte tillräckligt med tur den här gången för att bli en av finalisterna i "Månadens blogg". Deppa inte, istället kan du hjälpa någon annan att vinna tävlingen genom att lägga din röst på din favorit i detta http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/nominerade-till-manadens-blogg-i-maj.html inlägg. För att inte missa de kommande tävlingar så får du gärna följa mig via bloglovin så är det lättare att hålla koll på dem (om du inte redan följer mig förståss). Ha det bra!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar