Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Låt andra drömma!

Något som gör mig irriterad är mäniskor som är negativa till allting. Människor som bara klagar och ser problem. Människor som inte kan le och se det positiva med saker. För de som är negativa mot allt kan dra ner mig och göra mig på dåligt humör. Tänk dig att du har en dröm, en dröm som du vet skulle kunna slå in och du vet att det skulle kunna bli bra, för det blir väl vad man gör det till? Tänk dig sen att någon bara säger massa negativt om det du vill och drömmer om, jag vet inte hur det är med er, men jag tycker i alla fall inte att det känns lika lockande då. Om något är bra eller dåligt, kul eller tråkigt, beror inte det på var och en? Det beror väl på vad man vill få ut av det man gör, vad man har för förväntningar och vilken inställing man gör det med?

Nu är jag trött på alla som inte bara kan vara glada för någon annans skull, låt andra drömma! Drömmen kanske är allt dom har!


Visst ska du/ni åka till Miami om ni vill. Jag menade inget illa med att tipsa om att åka till ett annat ställe. Ni kanske får toppenkul där.

Klart du ska ha dina drömmar........vad ni än bestämmer er för att åka så har ni min välsignelse.

massa Kramar från mig till ER!!!

Sv: hehe det är alltid roligt med fina naglar! =)

Tack så mkt, jag har äntligen blivit frisk nu!Allt bra med dig idag? kram

Hejsan Andrea,

Vilken fin blogg du har =) Läste på din sida att du vill ha fler följare på din bloglovin. Skriv en kommentar på min blogg om du fortfarande är intresserad så kan vi följa varandra =) Kram / Rebecca

Hej hej allt bra?

lagt upp bilder på bröllopsbuketter idag

kika gärna och ge din åsikt vad du tycker

kram

Jag är tydligen inne i en "tur period" just nu = )

Sv: Åh tack! Valde att köpa en i "ormskinn" istället för leopard som alla har ;-)

Em

Fin blogg!

känner precis igen det, jag startade bröllopsbloggen för att få förverkliga min dröm och får ibland så mycket skit av folk?

varför?

gillar man inte de jag gör är de ju bara å gå vidare eller hur!

http://brollopsbloggen.webblogg.se

Vilket fint inlägg! Så sant! Dröm på....drömmar och fantasier är viktiga för utan drömmar - ingenting. Allt har börjat med någons dröm.

Fortsätt dröm tjejen! Kör på det. Jag brukar tänka på vad man tittar tillbaka på när man är äldre och skruttig. Brukar funka. Ett tips! Om du ska till miami, så GÖR DET! Jag har bott där fram o tillbaka stor det av mitt liv.. det är underbart. Du kommer INTE ångra dig.

Kram and BE STRONG


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar