Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Måndag och fullspäckat schema

Godmorgon allihop :) Det första jag såg när jag tittade ut genom fönstret idag var blå himmel och slosken, kan det bli myckte bättre? Nej jag tror inte det.

Idag ska jag till Nässjö en stund. Först ska jag till lassarettet med Jessica, och sen på möte med en studievägledare. Ska ju börja blugga till hösten, så det är nog dags att skicka in ansökningen och välja exakt vilka kurser jag vill läsa. Fick lite panik igår,  mitt block där jag hade skrivit upp vad det är jag vill läsa var borta, jag letade överallt med hittade det inte... Så min snälla Johannes hjälpte till att leta och självklart så hittade han det så nu kan jag vara lite lugnare igen! Ska kolla igenom allt igen innan vi åker och se vad det finns för kurser jag vil läsa om jag av någon anledning inte kan/får läsa de jag valt nu.

Kan för övrigt berätta att Johannes mår mycket bättre idag, så han kanske till och med följer med till Nässjö.

Nu ska jag gå in och peta lite på Johannes som fortfarande sover och se om jag kan få liv i honom så att jag har någon att äta frukost med :)


Svar:

Bra tips, men jag hittar inte på din blogg att du är med och tävlar!

Hehe, aa, hon är fan bäst! Skynda dig in på ticknet.se och köp dig en biljett :P Själv har jag köat sedan kl 8 i morse :)

Jaa, visst var den söt=D hihi, jaa!:)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar