Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon :) Sov ganska dåligt inatt, vaknade flera gånger av att Johannes höll på att putta ut mig ur sängen. Nu känner jag attt det inte är någon idé att somna om igen, mamma kommer säert upp och väcker oss och lockar ner oss med någon god frukost snart... Funderar på om jag ska väcka Johannes eller inte, kanske ska låta honom sova ut idag, han börjar ju faktiskt jobba imorgon igen.Jag brände mig en del i solen igår när vi var ute och gick så idag får jag nog försöka hålla mig i skuggan hur mycket jagän vill vara i solen.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, blir nog att plocka iordning lite till och så funderar jag på att s om ett par gamla jeans. Modellen är helt fel, men i övrigt är dom helt okej så jag ska se vad det går att göra med dom. Kanske gör om dom till shorts om det inte funkar med något annat :)


Haha det där var jäkligt roligt!

Välkommen in i min tävling o nu när du addat mig på bloglovin så lovar jag att du inte kommer missa ngt,t.ex min hemlighet som jag skall berätta för alla bloggerskor!Kul att du vill vara med å tävla.. lycka till :)

Kanon! Du är nu med och tävlar! ;D


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar