Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Nytt gymkort snart

Godmorgon :) Idag tror jag blir en ganska lugn dag, har inget planerat än så länge. Det blir väl en promenad med hunden lite senare, vill springa iväg till solariet också, men tycker inte om dom här i forserum så det får nog vänta tills imorgon när jag ska till Jönköping. Har ingen aning om hur jag ska ta mig dit just nu, Johannes har vår bil till jobbet, pappa är borta tills på torsdag så bilen han han kan jag glömma, och mamma ska ha en till jobbet. Så vad är det som finns kvar till mig? En bil som inte alltid startar och en som känns som en pansarvagn att köra. hmm, ja vi får väl e vad det blir. Hade tänkt att besöka gymmet imorgon också, mitt gymkort gå ut nästa vecka :( Jag som bara hann använde det typ två månader innan jag flyttade... Vet inte om jag ska köpa ett nytt i Jönköping eller om jag ska ta ett här i forserum till att börja med och typ ett tiokort i Jkönköping eller  något så att jag kan fortsätta träna med Nina och Jessica snart igen ändå.

Nu ska jag iaf tävla i lite kul bloggtävlingar  :)


måste också köpa gymkort tror jag xD Vart hittar man tävlingar?XD

Vad tycker du förresten är roligast att läsa om i en blogg och har du några tips på om vad jag kan skriva mer om och så?

ååh, vill också gymma :)

ska nog börja göra de.gå gärna in i min blogg och svara på frågan i de senaste inläggt :D

sv: Jag har verkligen försökt hitta en annan parfym som luktar gott OCH passar mig som även Johannes tycker om. Men icke.. hittar ingenting. Euphoria ÄR min doft... synd att den är så himla dyr bara.

Hej!

Kul att du är med och tävlar :D lycka till!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar