Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Fredag

Nu har Johannes åkt iväg, och kommit fram också för den delen. Jag har varit i Jönköping en sväng idag, hittade massa kul grejer. Bland annat så köpte jag skor, en väska, ett linne, örhängen, halsband, parfym, smink och lite till... och vad fick jag ge för allt det? ca 300:-. Kan inte säga annat än att jag älskar Jönköpings Marknad, ibland kan man faktiskt hitta riktigt fina grejer till ett bra pris.

Hade lite otur när jag skulle åka hem, missade tåget med någon sekund, jag var vid dörren när tåget åkte iväg. Jaja, jag får väl ta nästa tåg då tänkte jag, och självklart så var det försenat nästan en halvtimme. Eftersom Johannes skulle åka ganska direkt när han slutade jobbet blev jag lite rädd att jag inte skulle hinna hem och säga hejdå, men underbar som han är så väntade han med att åka tills jag hade kommit hem och fått visa vad jag köpt och så där :)

Ikväll blir det lugnt för min del, kollar nog på en film och lägger mig ganska tidigt. Känner redan att jag börjar bli trött. Imorgon ska jag förmodligen på bio med mamma, ska bli kul. Det är längesen jag och hon var på bio tillsammans nu,  måste vara flera år sen.Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar