Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Äntligen :)

Idag börjar jag läsa företagsekonomi B, det ska faktiskt bli ritkgit kul. Känner att det kommer bli ganska mycket att göra och ännu mer att läsa, men är man intresserad av det man läser blir det ju en helt annan sak än om man skiter i det totalt. Jag har ju massor av idéer om vad jag vill göra, men känner att jag behöver lite mer kunskap innan jag kan genomföra något av det. Nu är det äntligen dags att lära sig något jag kommer ha nytta av :)Först vill jag säga WOW vilken grymt fin blogg du har!! Är det du som designat den?Sen vill jag fråga om du ansåg att Företagsekonomi A va svårt? För jag och fästmannen ska söka den kursen i vinter, alltså företagsekonomi A och vill gärna även ta företagsekonomi B senare.Vi har lite planer på att starta eget och tror att det kan va bra att läsa såna kurser då. Eller vad säger du tjejen? Vad är dina mål ?

Hejsan. Låter intressant med företagsekonomi :) Hoppas allt är bra med dig denna gråa måndag?Kram

Ah ja precis, då går man i samma tankar i alla fall, starta eget. Vad kul att du tyckte om kursen och fått nått gott ut av den, det ger ju oss ett hopp oxå.

Ja vi kommer att börja med dom 2 kurserna eftersom vi har en lite bebbe på gång oxå, så det blir en hel del samtidigt.. Men med tiden kommer vi att ta även dom du nämde, inte alla men bla bokföring och liknande.Vi vill starta eget inom mode, själva idén har vi inte gått ut med än fören det är startat. Men vi kommer nog att lansera en hel del spännande ideer inom just mode.Vad har du för planer och drömmar då? Inom vad?

Företagsekonomi låter askul


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar