Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

En sammanfattning av helgen

Sådär, nu är vi hemma igen och har hunnit ta det lugnt ett bra tag. Hela natten faktiskt. Jag var alldeles för trött för att uppdaera mer igår. Men nu kommer det...

Så, i lördags åkte vi upp mot Vretstorp. Eftersom Johannes var sjuk så blev de jag som körde, fick ett litet utbrott på bilen och ett litet breakdown men det var bra igen när vi var framme. Jävla hormoner till att bråka med mig ibland... När vi var framme blev det paketutdelning åt alla möjliga håll, vi var ju som sagt fyra stycken som skulle firas, Jag, Johannes, Anette och Jimmy. Jag fick en ögonskugga, ett ngellack, en bodylotion och pengar och Johannes fick en nyckelring, en skjorta, en tygdisktrasa (skitsnygg!), en handdk och pengar. Och så fick vi en gemensam present... En natt på valfritt Elite hotell i valfritt rum! Så den 24:e oktober åker vi till Göteborg och bor i juniorsviten på Elite Park Avenue Hotel. Det kommer verkligen bli helt underbart! Jag tror att vi kommer behöva komma iväg lite efter att ha slitit med flytten och att få iordning lägenheten! Shit vad jag ser fram emot det!

Juniorsviten på Elite Park Avenue Hotel


Efter presenterna blev det smörgstårta, och alla vet väl hur mycket jag tycker om smörgårtårta? Mums! Och så blev det tårta och lite senare paj, hungriga behövde vi in oroa oss för att vara! Eftersom Johannes var sjuk och inte mådde så bra så gick vi ner och vilade en stund också och på kvällen blev det mys med popcorn framför tv:n. Kan ju passa på att berätta att det just nu bor fyra helt underbara små kattungar där också, så dom tog en del av min tid också... :)
Alla fyra somnade på/vid mig... sååå söta!

På söndagen vaknade jag runt halv åtta av att jag var hungrig, så jag gick upp och åt lite, sen satte jag mig där nere hos Johannes igen. Idag var det en shoppingrunda som var planerat. Så efter att vi ätit frukost och gjort oss iordning bar det av till Örebro. Vi började med Lager 157. Jag Köpte 4 linnen, ett par leggings och lite strumpor. Sen åke vi till Marieberg där Johannes köpte ett par jeans. Jag hittade en klänning och ett linne på Gina Tricot, men kunde inte riktigt bestämma mig för om jag skulle ta dom eller inte så det får vänta tills jag är i Jönköping någon gång.

Våra shoppingfynd, jeansen Johannes köpte fick inte vara med av den enkla anledningen att han har på sig dom.


När alla var nöda för dagen åkte vi hem och åt lite och sen var det dags för mig och Johannes att åka ner mot Jönköping och Forserum igen.

Helgen kunde inte ha blivit mycket bättre, jag är jätte nöjd med allt :)


Åh va lyx :D


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar