Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Önskelista
1. Prenumeration på veckorevyn. Jag älskar tidningen, en prenumeration skulle sitta fint. 13 nummer 296:-, 26 nummer 499:-. Finns billigast på tidningskungen.se.
2. Presentkort. Gina Tricot, IKEA, nelly.com, kandeeshop.se
3. Hårvårdsprodukter. Värmeskydd för rakt/lockigt hår, skilesdoppar, hårinpackning för slitet hår. 30:- - 150:- beroende på produkt och märke.
4. Kamerastativ. Trebensstativ i aluminium, 299:-, finns på netonnet.se och netonnet lagershop. Art.Nr:104121
5. Fjärrutlösare. Nikon IR-fjärrkontroll ML-L3, 249:-, finns på netonnet.se och netonnet lagershop. Art.Nr:118171
6. Hårfön. Kraftfull, gärna med munstycket på bilden. 300:- - 600:- beroende på märke och modell. Finns på tex. Media Markt och Elgiganten.
7. Smyckeshållare. Vit eller svart. 179:- - 349:- beroende på modell och inköpsställe. Finns på tex Mihi.se ("daisy" eller "två-i-ett") och juveliasmycken.se. Ett för armband skulle jag också behöva, typ ett sånt här.
8. Ansiktsmasker. Djuprengörande eller återfuktande. Det går alltid åt, och dom börjar ta slut. Igen.
9. Kuddar, 2st. Gröna, 179:-/st. Finns på Lagerhaus.
10. Tallrikar. FÄRGRIK servis 18 delar, svart, 299:-. Finns på IKEA.
11. Vattenkokare. Philips 1,5 liter. 279:-, finns på tex Elgiganten.
12. Ringar. Jag har fastnat för ringar. Stora maffiga ringar i alla möjliga färger, former och mönster. Ringarna på bilden kommer från Style By Tyra, JFR, boohoo och H&M.

Grejerna till hemmet funkar så klart jätte bra som gemensamt till mig och Johannes :) Och jag hoppas att ni tar hela önskelistan på rätt sätt. Det finns inga krav på att köpa något till varken mig eller Johannes, men jag vet att det är några som vill köpa något, och har svårt att veta vad vi behöver/vill ha. Så ta det mest som lite tips och inspiration på vad som skulle kunna uppskattas.


snygga ringar! :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar