Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

288km söderut

Sorry för de dåliga uppdateringarna, har helt enkelt haft annat för mig än att sitta här... Filmen vi var på i torsdags var föresten bra, tycker jag iaf. Igår blev det en sväng till A6 för att köpa strumpbyxor och paket till födelsedagsbarnen, en parfym fick följa med hem också :)

Nu sitter jag här och funderar en sista gång på vad jag ska ha på mig ikväll, vi ska ju som sagt ner till Malmö där det blir lite party. Jag har inte ens börjat packa (ja, det är nödvändigt att ha med sig allt som kan komma till användning även om man bara är borta en natt), och vi har inget att sova på ännu. Det blir nog en sväng förbi biltema så att vi kan köpa en ny madrass. Vi har ju två stycken, men den ena var det hål i så när man vaknade på morgonen sov man i princip på golvet och det hoppar man ju helst över, och den andra är hos mamma och pappa. En ny låter som en bra idé tycker jag ;)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sakta men säkert börja göra mig iordning. Det kan hända att jag slänger iväg ett inlägg innan vi åker, annars så får ni ha en trevlig kväll allihop!ni får ha det så kul det bara går nu! :D

hälsa johannes. (y)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar