Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Good morning sunshine!

Att vakna av att man har solen i ögonen måste vara bland det bästa som finns, speciellt när man längtar så sjukt mycket efter våren som jag gör nu!

Jag sitter här och försöker hitta lite motivation att öppna böckerna och plugga lite, kan väl inte säga att det har gått allt för bra denna veckan... Det känns lite som att va tillbaks och läsa ett ämne som heter något, men borde ha hetat matte, för det är allt jag läsar om just nu, massa siffror som ska flyttas hit och dit och divideras och multipliceras med varandra. Och formler, hundratals olika formler som man ska lära sig...

Och provet som jag gjorde igår var helt cpt, hela kursen gick ut på att lära sig visma lön, och det kom typ två frågor på just det. Resten av provet var massa andra frågor som man itne direkt var beredd på. Fast det kanske jag borde ha räknat med med tanke på att hela kursen var kaos. Får helt enkelt hålla tummarna för att jag klarade provet.

Jag ska försöka läsa lite i alla fall. Och göra lite av uppgifterna, känner att jag kommer komma en aning efter annars, speciellt med tanke på att det inte lär bli något pluggande i helgen, då är det party för hela slanten som gäller!
Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar