Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

I Askersund

Nu sitter jag här i Askersund... Just nu händer det väl inte så mycket, jag är superseg och vill mest ha min säng och ett par timmars sömn. Fast det lär väl inte hända på ett par dygn. Internet har krånglat massa, fem timmar efter insläppet kom det äntligen igång ordentlign. Inte en sekund för tidigt. Jag hann med att utforska alla spel som fanns på datorn, alltså harpan, hjärter och ms röj. Sen blev det spel på mobilen. Då är det illa. One Tree Hill kollade jag på med. Nu är jag mest less på elektronik som inte vill som jag vill och vill som sagt ha en stor skön säng.

Jag ska göra mitt bästa för att inte vara alldeles för negativ resten av kvällen. Saker blir ju faktiskt vad man gör det till...

Bara för att jag är lat och inte orkar lägga in bilderna från idag på datorn så får det bli en super gammal bild. Bara för att den är så söt :)


Guuud vilken underbar bild- så söta ni är. Du ser ut som liten prinsessa. Hoppas vi hinner ses något i helgen, men jag förstår om ni inte kan. Det är som sagt snökaos ute. Men ni kan väl höra av Er så får vi se. Jag kanske kan komma en sväng själv om det blir plogat härute, men som sagt det driver väl igen. Krävs väl ett under att det skulle sluta blåsa och snöa i dag. Var räda om er. Stora kramen från mig.


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar