Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Nu händer det grejer

Det börjar gå framåt nu. Har bokat tid för ett prov på fredag och förmodligen så gör jag ett prov på onsdag nästa vecka också. Och kanske fredag, men det beror lite på hur mycket det blir att göra nästa vecka. jag vet ju inte alls hur mycket det är att läsa och hur mycket det är att göra, jag har liksom inte ens boken ännu. Starkt liksom...

En sak som är bra är att det känns bra med provet jag ska göra på fredag, och det som jag gör nästa vecka kommer nog gå bra det också. Jag ska eventuellt läsa till ett ämne extra denna terminen, eller kanske två. Det finns ju ingen mening för mig att sitte hemma och inte göra något alls innan Johannes får sin semester, så jag tänkte att jag lika gärna kan plugga lite längre. Sen att jag får pengar lite längre då är ju ett stort plus.

Hur som helst, jag ska läsa lite till idag, sen väntar tvätten på att bli tvättad. Har tvättid idag. Och så kommer förmodligen mamma, Nina och Jessica förbi en sväng också. Trevligt med besök måste jag säga! :)fina ögon du har! :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar