Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Provdag igen

Idag är det dags pör prov igen, finansiering och kalklering är det denna gången. Det känns väl inte helt hundra, det har varit sjukt mycket att lära sig på kort tid, en riktigt korvstoppar kurs. Men förhoppningsvis så ska det gå bra ändå. Jag sitter och kolla igenom böckerna en sista gång och äter lite frukost nu, ska nog tagga med lite musik också. Allt känns bättre med musik i bakgrunden!

Anledningen till att det varit ganska dåligt med bilder ett tag nu är att min lilla kamera varit sönder ganska länge och det är inte alltid så praktiskt att ha med sig systemkaneran. Men nu har jag en kamera på g igen, ingen superkamera, men en amera i alla fall. Så snart ska det allt komma lite mer bilder igen. Det var ju faktiskt ett tag då jag tog sjukt mycket bilder varje dag, kommer jag upp i hälften så mycket igen så kan jag lova att det blir nya bilder varje dag i alla fall :)

I brist på bilder får det bli en gammal.


Lycka till med provet.

Jag är lite nojjig över en sak. Läste om takras och att folk fått isbumlingar över sig. Var försiktiga när ni är ute och går och kolla så det inte finns några över Er. Älskar Er båda, kraaaaam.


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar