Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Bad morning

Vill ni ha det bästa receptet på att få mig att vakna på fel sida? Det är superenkelt. Börja med att ha en väckarklocka med radio som går igång när du tycker att jag ska vakna, det ska så klart vara på hög volym och de sämsta högtalarna du kan hitta. Så där så att ljudet verkligen skär i öronen. Sen är det bara att ställa klockan på ett antal timmar innan jag är utvilad. Enkelt va?

Fy helvete vad jag har vaknat på fel sida idag. Allt jag vill just nu är att sova. Har börjat packa lite nu i alla fall, som det känns nu så kommer jag packa ner ännu mer än vanligt och ändå glömma hälften hemma.

Men vafan, jag ska väl försöka bli på en aning bättre humör nu för annars lär det följa efter mig hela dagen. Frukost kanske kan göra susen. Glass till frukost kanske gör underverk? Jag ska gå och se vad jag kan hitta i köket helt enkelt. Hoppas ni fått en bättre start på dagen än jag, och ursäkta att jag är så jävla bitter.

Gammal bild. Lägg till lite bekymmersrynkor i pannan, ett par ögonbryn som blänger på precis allt, ta bort sminket och sätt på mig myskläder så har ni mig just nu.


Emily

Klart glass är en bra frukost! =)

God morgon :) Har du sovit gott ? :D

Hej skulle du vilja rösta på min snygga sko i Nellys designa din sko tävling.

Skulle bli väldigt väldigt glad.http://nelly.com/designyourshoe/?obj=anVSxMNG49hGJyuBNFQvjmqwnpKXz04OnPeYbpdUl9btwJu8O9qv#shoeGalleryKan självklart rösta om du har ett eget bidrag.Kram


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar