Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Lisebreg 2010

Åhh, jag hade det verkligen huuur bra som helst igår på Liseberg. Var som sagt där med Johannes och Jessica, vädret var perfekt och det var precis lagom med folk. Jag tror aldrig jag varit där då det varit så lite köer som det var igår. De flesta var 10-15 minuter. På balder var det 20. Snacka om att det var helt rätt dag att åka.

Jag hade sjukt mycket energi hela dagen och hoppade nog runt som en galning ett par gånger, haha! Det är inte ofta jag har sån energi längre så det var nice! Kållerado var välbesökt igår, det tog Jessica sju vändor för att bli blöt, för mig och Johannes räckte det med en. Det slutade i alla fall med att vi åkte den tio gånger, vi var ju tvungna att få det tvåsiffrigt. Personalen kallade oss stammisar och gav oss en egen "båt" att sitta i.

Mamma hade fixat pastasallad som vi hade med oss att äta, minst lika god som förra året, det måste vara den godaste pastasalladen jag ätit. Love it!

Dagen kunde inte ha varit bättre, jag tror till och med att det kan klassas som en av de bästa gångerna jag varit på Liseberg. Tack Johannes och Jessica för en underbar dag!
haha, dom sista bilderna ser riktigt kul ut, alltså att det verkar som om ni hade kul :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar