Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Vem är den morgonpigga idioten?

Allvarligt, vad är det för människa som bestämt att man ska börja jobba så här tidigt? Världens mest morgonpigga jävel? Nej, just det... De på kontoret börjar ju inte så här tidigt, det är bara vi andra. Och vad finns det för mig att göra nu på morgonen? Ingenting. Ja, nu sitter jag ju fortfarande hemma, men om en timme, då är jag där borta och ska börja jobba. Börja med en timmes jobb för att sedan sitta och vänta och vänta och vänta... Fasen vad jag behöver ett kontorsjobb. För mig känns det inte mänskligt att gå upp så här tidigt.

Kommer hem lite efter två igen, tittar nog in här då igen. Om jag inte hinner somna först.

här liten vill jag vara igen, så att jag slipper tänka på allt som har med jobb och pengar att göra. Bara glida liksom.


Linus

Ju tidigare man går upp, desto tidigare får man sluta!:D Då är det bara att ta powernap och sen är man på G igen! Jag brukar få gå upp kl 02.00 för att hinna åka ca 4 timmar bil till stället jag ska jobba på, sen går jag av på kvällen vid 22.00. Sen upp vid 5 igen. Det går om man vill men det är faaaaan tungt med tidiga dagar.

Anonym

Pengar behövde du inte tänka på- men hjärnan gick på högvarv. Aktiv som tusan, skulle lära dig allt. Söt som en sockerbit. Kram Manette


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar