Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Spring love

Åh, jag tror jag är kääär! Jag har som sagt varit nere på stan en sväng, provade jackan jag visade igår, den i ljusgrått och åh vad jag vill ha den! En kjol hittade jag med, den skulle vara helt perfekt till sommaren, huuur söt som helst! Och en väska som skulle va toppen att ha  till gymmet, nu har jag ju en tråkig reklam-väska typ. Inte världens roligaste kanske.

Ja, idag är en sån dag då jag vill vara rik. Eller åtminståne ha en normal ekonomi. Fasen vad jag vill ha ett jobb! På tal om jobb så har de inte hört av sig från stället jag var på intervju på. Det kändes ju jätte bra när jag var där och de skulle höra av sig dagen efter och tala om hur det blev, men det gjorde de inte. Nu är det en vecka sen jag var där och ajg börjar tveka på om jag ens vill jobba där om de inte kan hålla sitt ord när det gäller något så litet som at höra av sig... Men men, det kommer väl fler chanser antar jag. Jag söker jobb för fullt i alla fall.

Lite av allt jag provade :)

Passade på att titta förbi på McDonalds innan jag skulle hem för lite extra energi.


Trist att de inte hört av sig än angående jobbet :/Åh vad fina kläder! På vilken affären var du när du tog den där bilden i provrummet? :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar