Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Good morning sunshine!

Äntligen en dag då jag kunde sova ut, det är ett bra tag sen sist så det var minst sagt underbart! Igår blev det film, glass och lite annat gott med pojkarna, trevligt trevligt!

Något som är mindre trevligt är att min hy har börjat bråka massa med mig, den är torrare än den varit på länge och jag börjar fundera på om det kan vara allergin som brukar sätta sig på/runt läpparna som har spridit sig eller blivit värre eller något. Jag håller tummarna så hårt det bara går för att det bara är något tillfälligt och att det försvinner illa kvickt, för just nu ser det ut som att jag har suttit ute i solen ett par dagar i sträck. Är jätte torr och röd som en kräfta på kinderna. Ska se om jag får tag på någon trevlig människapå vårdcentralen så att de kanske kan skriva ut någon superkräm åt mig. För nu funkar inte ens den mildaste jag har, den utan något som jag borde reagera på. Nej, för använder jag den så känns det som att hela ansiktet ska brinna upp eller något.

Men men, nog tjatat om det. Idag har jag tvätt, plugg och en del packande framför mig. Jag hoppas att solen kan titta fram lite också så att jag kan ta en liten promenad senare idag :)

Gammal bild (fastnar inte på bild med mitt röda ansikte idag)


sötnos! :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar