Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Helgen i Göteborg (bildbomb)

Nu sitter jag här hemma i soffan igen, har dock gjort det ett par timmar nu... Jag är verklgien supertrött, det känns att jag inte är van att vara vaken halva nätterna längre!

Examemsfesten var i alla fall jätte trevlig, träfade massor av trevlig folk och det var ju lite extra kul att få träffa Miranda som jag hada hört så mycket bra om i princip sen jag träffade Johannes. Det bjöds på god mat, dricka och en hel del prat. Kan ju säga att jag fick en liten chock när alla pratade engelska, en liiiten detalj som Johannes visst  hade glömt att nämna. Men de pratade ju svenska också så klart så det gick ju bra. Jag förstår ju engelska hur bra som helst, men jag har inte pratat på typ tre år och det kändes ju kan jag säga, illa när småbarn pratar bättre engelska än mig, men de var ju iofs uppväxta med det. Men nog om det nu. Vi blev kvar på festan till lite över ett, då blev det taxi till hotellet för att slänga oss i sängen och sova.

Vi lämnade Göteborg runt klockan tolv idag efter att ha ätit en god hotellfrukost och slappat lite på rummet. Nu är det bara att ladda batterierna inför nästa vecka!
Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar