Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Tystnaden

Nu när jag sitter här själv i sängen känner jag hur längesen det faktiskt är som jag sov ensam en fredagnatt. Det måste vara ett år sen, och det är lång tid! Innan jag ska sova vill jag alltid ha massa mys och närhet, bara känna tryggheten från någon. Det är nog det jag saknar mest när jag sover själv, tryggheten.

Just nu vill jag ringa och höra din röst, men jag hatar att vara den där flickvännen som alltid ringer så det får helt enkelt vänta tills imorgon. Jag hoppas att du har det kul där uppe i landet i alla fall!Emily

Andrea!

Jag vet precis hur du känner dig. Jens/Bubba är världens mest rastlösa människa och reser fan jämt och ständigt! Nu är det DH Skellefteå, i Juni ska han först till Ukraina och sen direkt till DHS efter det. Det blir mycket ensamt emellanåt och det suger. Men man lär sig uppskatta tiden med sig själv och även tiden man har tillsammans. Och när de sen ringer eller kommer hem och verkligen har saknat dig, då känns det rätt grymt faktiskt. =)

Kram på dig!

/Emily, Jens/Bubbas flickvän

Oj, de är aldrig skoj att behöva sova själv om man inte har gjort de på jätte länge. Jag vet hur du känner dig, då jag och Johan inte träffas så speciellt ofta.. vi sågs inte på en månad. De va fruktansvärt. Så ja finns ifall de är något:) Massa varama kramar till dig vännen!

Kram Kram


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar