Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Valbogshelgen

Sådärja, nu är jag hemma och kan äntligen ta det lugnt. Bara göra ingenting liksom...

Valborgshelgen har som sagt spenderats i Motala hos Patrik och Veronica. När vi kom dit var det redan en del folk där, tror till och med att vi var sist. Grillen startades och killarna tog hand om grillningen medans vi tjejer gjorde absolut ingenting, haha! Nej liiite gjorde vi faktiskt, som att plocka fram lite sallad och sånt där. Det blev mat och dricka och massor av prat. Förutom en liten tråkig incident så var kvällen riktigt trevlig, jag hade hur kul som helst! Trevligt att komma iväg och träffa lite folk som jag inte hade träffat på ett tag också!

Lördagen var en riktigt bakisdag, ja jag var fasen fortfarande lite bakis när jag vaknade imorse. Det är illa! Det blev filmer och chips fram till kvällen då jag ochVeronica gick ner till stan och bowlade lite, riktigt kul var det trots att banan måste ha lutat eller något. Haha! När vi kom hem från bowlingen åkte killarna iväg mot någon bilträff, dock så krånglade bilen för dom så efter halva vägen vände dom om och åkte hem igen. Men det tog ju ett bra tag så det blev en riktigt tjejkväll för mig och Veronica ändå. När killarna kom tillbaks var vi alla lite lagon trötta så vi somnade ganska fort allihop.

Helgen har varit toppen, men det är skönt att vara hemma, sova i sin egna säng, ha sina vanliga rutiner... Tack för helgen alla inblandade!härliga bilder! :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar