Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

God natt bloggen!


Vissa dagar är min blogglust nere på noll, andra vill jag blogga som bara den men har inte en droppen energi kvar. Som idag. Jag har hur mycket som helst att skriva om och visa, men energin finns inte riktigt. När jag jobbar tidigt, som denna veckan då jag går upp runt klockan fem varje morgon, fungerar inte min kropp riktigt framåt kvällen. Jag somnade någon timme innan, det gav mig en gnutta energi, men jag känner att jag skulle kunna lägga mig och sova nu och sova långt in på morgondagen.

När jag inte sover blir jag irriterad, grinig, hungrig (av någon jäkla anledning, äter som en häst på kvällarna...) och sist med inte minst sjukt osocial. Jag gör mitt bästa för att inte vara alldeles för tråkig, men dagar som idag, då det var tvätt, disk och plugg som stod på schemat är det fasen inte lätt att vara social när man kämpat sig igenom alla måsten och känner att man skulle göra allt för en säng.

Johannes har bilen imorgon vilket i vanliga fall skulle innebära att jag måste gå upp 04:30 för att hinna med bussen, men han är gullig och skjutsar mig till jobbet. Gissa om jag är glad? Känner att jag mest svamlar just nu, ännu ett trötthetstecken... Nu säger jag god natt till bloggen och till er. Hoppas ni får en trevlig dag imorgon!Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar