Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Nya butiker till Jönköping

Jönköping växer för fullt och jag njuter av det så mycket det bara går. Jag älskar Jönköping, alla sjöar, parker, stämningen här... Det enda som jag har tyckt varit lite tråkigt är att utbudet av shopping inte har varit det bästa. Nu när hela city renoveras och byggs om kommer det en del guldklimpar hit till Jönköping.

Det är fortfarande en del butiker som inte är helt klara, men här är de som jag ser fram emot lite extra, som är helt klara för gemenskapen i Jönköping:


Monki öppnar sin butik på Östra Storgatan 32 den 28:e oktober. Kvällen innan, den 27:e oktober är det smygpremiär för butiken, mer info om det kommer senare i veckan.New Yorker kommer hålla till i Sesamhuset och räknar med att öppna lagom till julskyltningen i Jönköping. Butiken kommer ha ett stort utbud av kläder och accessoarer till både tjejer och killar. Framförallt killar brukar kunna göra riktiga klipp här.

Granit ska öppna i MQ:s lokaler och har ett stort utbud av inredning, något som Jönköping saknar idag. Granit räknar med att öppna portarna för butiken under första halvåret 2011.
Lagerhaus är en inredningsbutik med en lite lekfullare stil. Här hittar man allt från  roliga fotoalbum till disktrasor med motiv, förvaring, spel och böcker. Även Lagerhaus har en plats i Sesamhuset och planerar att öppna hösten 2010.

Några andra butiker som öppnar i Jönköping 2010/2011 är Dimoda, B'chic, Espresso House, Tom Joule och Ministore. Kul med så mycket nytt på så kort tid!

Nu är det snart bara Rut som fattas, sen kommer jag aldrig vilja lämna Jönköping för en annan svensk stad.ÅH! jag har längtat efter monki hur länge som helst!

vart ligger östrastorgatan 32? :D

Anonym

sv; JAAA! de vill jag! :D

men jag och nina är ju i skolan och kan inte komma innan fem...så vi kanske inte får nåt presentkort! :c (om vi inte skolkar) eller juste..de går ju inte för vi kan ändå inte åka innan fyra :c

sv:åh tack,vad snällt sagt,vad glad jag blir=) visste inte lagerhaus skulle öppna här me,va kul=)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar