Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Someday...

Jag hade precis skrivit ett inlägg där jag förmodligen inte lät så jätte glad. Jag raderade det. Kände mig mest deppig och ensam, men så skriver någon till mig och får mig på bra humör igen, utan att ens veta att jag var på dåligt innan. Det gillar jag. Jag gillar att det faktiskt finns hopp. Tack snälla du!

Igårkväll blev det tacos hos Stamp, det var massa folk där som jag inte träffat på evigheter. Gissa om jag blev förvånad när vi kom dit? Jag hade det jätte trevligt, får väl se om det händer något ikväll också eller om det blir en lugn kväll.

Dagen har än så länge varit både bra och mindre bra. Vi var uppe på A6 en stund, skulle köpa ett par skjortor med dom fanns så klart inte i min storlek, lite lagom besviken blev jag eftersom jag har gått och väntat på den där jäkla påfyllningen, och så när jag kommer dit så är de slut i min storlek igen...

Sorry för den glesa uppdateringen de senaste dagarna förresten, har inte riktigt varit på humör för att titta in här, eller varit på något bra humör alls på kvällarna.

Jag bjuder på en gammal bild, bara för att det inte finns några nya.


Mums med tacos :D


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar