Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

6 saker du inte visste om mig...

  • Jag tycker inte om att ha strumpor på mig. Helst skulle jag gå barfota hela dagarna.Att sova med strumpor på skulle aldrig gå, jag får panik och tycker att det känns som att jag sitter fast.
  • Jag har aldrig vetat vad jag vill bli när jag blir stor, i vissa perioder tror jag att jag vet, men så fort jag provat på det har jag ändrat mig igen. Denna gången är jag dock säkrare än jag varit innan.
  • Jag måste vara bäst. Helst på allt. Jag har sjukt höga krav på mig själv, jag vill inte vara godkänd i det jag gör, jag vill inte hamna på tredjeplats, jag vill vara bäst. Det spelar ingen roll om jag kämpar mot mig själv eller någon annan. Det får mig att kämpa till 100% vilket jag tror är bra för mig.
  • Jag har alltid haft svårt att umgås med tjejer. De flesta tjejkompisar jag haft har varit ganska ytliga vänner, såna man inte delar sina privata saker med. Killar är smidigare, men nu längtar jag efter att ha en riktigt bra tjejkompis igen. Inom Sverige så klart, för Nea har jag ju borta i London.
  • Att vara kär är den absolut bästa känslan jag vet, den slår alla andra känslor. Jag kan leva på lyckan och ruset jag får av att vara kär i all evighet.
  • Jag kan böja min arm åt "fel" håll. När jag sträcker ut armen tar det helt enkelt inte stopp riktigt där det ska ta stopp. Det syns lite på bilden här nere, men det går att "sträcka ut" den en bit till.
I'm a winner. Vill man så kan man. Det är mitt måtto.


Manette

Jag vissteoch jag älskar dig för den du är. Etta eller trea. Kram

En-två saker har vi gemensamt!

Ja vill med vara bäst, tävlar istor sett iallt, men inte kanske medvetet haha!

Sedan de där med armen! ;) heheVi får börja umgås när jag blir en jönköpingsbo ;)Kramisar


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar