Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Tankar en molnig lördagseftermiddag

Idag skulle vi måla. Jag har fortfarande planer att måla men orken sögs ur mig när maskeringstejpen tog slut, fast att det var klart att vi hade så det räckte. Vi hade ju precis varit och handlat, ska jag behöva åka en gång till? Bara för lite tejp? Röstat har vi också hunnit med idag. När jag tittar på undersökningar för valet på olika sidor är resultatet skrämmande. Att Sverigedemokraterna får en så stor del av rösterna är sjukt. Det skrämmer mig. Jag förstår inte hur de som röstar på Sverigedemokraterna tänker. Jag har försökt sätta mig in i deras tankar och argument, bara för att förstå, men det de säger gör det bara ännu mer självklart för varför man inte borde rösta på ett parti som inte anser att alla människor är lika mycket värda.

Jag känner att jag har otroligt mycket åsikter idag, skulle jag skriva allt jag tänker nu skulle ni få sitta här i all evighet. Ingen skulle nog orka läsa till slutet. Och många skulle bli arga, irriterade och besvikna. Så är det alltid när någon tycker för mycket. Jag tycker att man ska få tycka precis hur mycket man vill utan att andra ska klaga.

Idag är en sån dag då jag blänger. Man jag ska försöka ändra på det. Kanske skulle hjälpa med bio ikväll?Rosorna köpte jag på ikea faktiskt:) Dom var jätte fina, men något långa. Funderar skarpt att kapa utav dem lite men ibland är de fint att ha dem lite längre. måste hitta en bättre vas att ha dem i också:) jaja de är mkt man vill fixa o dola med hahaHade ja bott i jönköping så hade ja dragit med dig på bio ikväll! :)Kramisar

sv: det är väl inge speciella så, utan dom som känner för att ställa upp och hjälpa mig att träna upp mitt porträttfotande så att säga. Det står lite mer om det under fliken modeller sökes.Så jag söker inge speciella så direkt..


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar