Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Något att värma mig medDet där med att ha stan mellan jobbet och hemmet kan vara farligt, det är alldeles lätt att smita in i en butik eller två på vägen hem. Idag handlade jag med mig lite nödvändigheter hem, sånt där som jag skulle vara tvungen att köpa förr eller senare ändå. Hittade en väska som skulle passa perfekt till mitt handbagage också, men känner att jag ska vänta lite till och se om jag kan hitta någon billigare.

Jag har varit så där frusen hela dagen idag så nu ska jag äntligen krypa ner i soffan med en varm stickad tröja och en kopp te att värma mig med. Tröjan här på bilden är förresten en av de jag fyndade i måndags, perfekt till årets kalla dagar. Nu är det helt klart shoppingstopp när det gäller kläder fram tills jag åker till Paris nästa vecka.


Vilken mysig blogg du har. Fina bilder jag fotar lite själv också faktiskt kola om du har lust :)

Kram

SV: Vad var gott? ;O

sv: Haha ja verkligen ^^

sv: Okej :D Vad mysigt ;)

Sv: Åh tack! Tycker också dom är riktigt snygga. Dock fanns inte exakt likadana som dessa i svarta, men där fanns väldigt många andra fina. :)

Wow, vilken snygg blogg du har!

Sv: Jo det vet jag, jag var med tomten och handlade ;)

Den är från Kjel och company den kostade mellan 500-600kr

Kram

Svar: Tack så mycket.. Jag kan inte sluta ta bilder på min lilla skatt.. =)

Ja jag tror det är en riktigt bra kurs! Själv har jag inte svårt att prata inför folk men man kan ju alltid alltid bli bättre och vassare :D så jag ser fram emot den!

tack detsamma du:D

Ja verkligen :) vad ska du hitta på imorgon då? Kram :)

SV: Haha ja!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar