Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dagens inspiration

 
Klockan var ställd på 06:20 imorse, som alltid. Vaknade 06:16 var pigg och glad och tänkte "vad skönt, då kan jag sova i fyra minuter till". Vaknade 06:20 och var dödstrött. Och det är likadant varje morgon! WTF?! Hur svårt kan det vara att gå uppförsta gången när jag vaknar? Nej, har inte klockan ringt så ska man inte gå upp. Punkt slut.
 
Jaja, det är fredag i alla fall. Underbart! Veckan har gått förvånansvärt fort och jag hoppas att dagen kommer flyga förbi för ikväll är det kaos som gäller. Passar på att slänga in lite inspiration för dagen också, för att ha något att tänka på när tankarna annars tenderar att flyga iväg till Londonresan och shoppingen som planeras. Köpte till en extra väska till flyget igår. Så istället för att ha 10kg var i handbagage och sen dela på 20kg på stora väskan så har vi nu 10kg var på handbagage och 20kg var på incheckade väskor. Fantastiskt! 20 kg extra att ta med hem. Här ska det shoppas!


Verkligen superbra inspiration för man blir verkligen inspirerad av de bilderna..! Helst av allt skulle jag vilja slänga ut nästan hela min tråkiga garderob och köpa allt nytt.. Men det får väl bli när jag blivit miljonär eller så :P Om du någonsin trillar förbi stockholm (sovplats går givetvis att fixa) får du gärna göra någon form av kvalitetskontroll av min garderob. Typ vad som passar med vad, alltid kul att höra någon annans åsikter om ens kläder och öppna upp för nya idéer om sakerna man redan har :)

Svar: Eller hur, jag kan sitta på weheartit i timmar och bara suga i mig inspiration, finns så jäkla mycket fint där :) Samma här, Även om det blir en del shopping så hinner man liksom tröttna på det man har innan man förnyat så mycket att det faktiskt känns som en uppdaterad garderob.
Nu är jag ju inte i stockholm så ofta men nästa gång jag är där så gör jag gärna det, alltid kul att rota i garderober :P Och du får gärna göra det samma med min om du är i jönköping och har tid över nån gång. Ett par extra ögon och lite färska idéer skadar ju aldrig :D
Andrea Hansson

Var redigerar du dina bilder?

Svar: Om det bara är enklare saker jag ska ändra i bilderna så gör jag det i picmonkey, annars använder jag mig av gimp :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar