Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dagens planer

 
Det känns helt galet skönt att det är torsdag idag. Torsdagar brukar vara min sån där dag som går superfort och rätt som det är så är helgen här. Har schemat helt fullt idag dessutom så det lär inte vara en lugnt stund. Fullt på jobbet för att få bort så mycket som möjligt innan nästa vecka då jag är ledig i tre dagar, sen tvätt direkt när jag kommer hem. Har tänkt att jag ska hinna upp till A6 lite snabbt mellan maskinerna också och hämta lite bilder som jag framkallat till mormor. Och drekt efter tvätten blir det löpräningen som jag berättade om igår om vädret ser lite mer lovande ut än vad det gör just nu. 75 minuters utomhusträning i ösregn känns ju faktiskt inte jätte lockande... 
 
Ska börja packa lite smått idag med, eller i alla fall plocka fram alla kläder och sånt som ska med. Jag är en sån där som alltid lyckas använda precis de där kläderna som jag vill ha med mig om jag inte lägger undan dom så fort sista tvätten innan resan är klar. 
 
En spellista till London ska jag och Jessica se till att få ihop också, vi måste ju ha massa grym musik att lyssna på under resan! 3 dagar kvar nu! Som vi har längtat! 


Hej Andrea! nu har jag fixat till allt, fick ändra typsnitt på entrymeta (kommentera inlägget här osv), tid och i rubrikerna i menyn. Det syntes för dåligt. på min dator hemma syntes det bra, men på jobbdatorn not so much ;P så antar att du hade samma som jag hade på min jobbdator då. Ändrade också kategorierna (både i menyn och dorpdown) så att alla länkar funkade samt att man kan trycka i dropdownen. Om det mot allt förmodan inte fungerar för dig fortfarande så säg till mig igen, kändes som att det var något lurt när jag sparade, det såg inte ut som det brukade, fast det fungerade på sidan. Som sagt; jag står i stor skuld till dig, whenever you need it!

den där bilden är inte att leka med, lol. usch!

Svar: Haha I know... hade lite bråttom imorse (som vanligt), så jag kände att vi får stå ut med den ;)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar