Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

FamiljemysJag blev klar på A6 lagom tills Nina och Jessica slutade idag så jag slapp åka själv till Forserum, himla bra! Alltid trevligt att få spendera lite tid med syskonen med ju. Var som sagt borta hos mormor och stund, sen blev det mest chill med famljen och lite pepp och planering med Jessica. Precis lagom för ikväll. 
 
Nu sitter jag här hemma och är sjukt sugen på kladdkaka. Vad nere på Ica för en stund sen men jag har tydligen redan ätit upp all deras kladdkaka för där fanns det minsann inget kvar. Slutade med att jag åt massa av chipsen som jag tänkte ha på bussen imorgon istället. Vad gör man inte när sötsuget tar över... Men jag har nog så att det räcker ändå, har en förmåga att ta med mig en aning mycket när jag ska iväg, det är ju dum att riskera att bli hungrig! 
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på nån film eller lite serier eller nåt och bara ta det lugnt, är så sjukt trött ikväll! Somnade en stund med Maja (en av kissarna) på mig i fåtöljen hos familjen innan så det lär väl bli en ganska tidig kväll för att se till att energin är på topp imorgon och på söndag istället. Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar