Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Fantastiska minnen med fina vänner

 
Dåligt med aktivitet här de senaste dagarna känner jag. Får försvara mig med att helgen minst sagt har tagit all min energi. På ett bra sätt så klart. Det har varit helt galet bra, är så jäkla glad att vi bestämde oss för att åka till ön! Helgen har bjudit på allt man kan tänka sig förekommer på kollo. Fast en något vuxnare version än kollon man är vad vid. Eller ja, vuxnare kanske inte är rätt ord. Men.. Vildare? Eller något. Grymt var det i alla fall! 
 
Jag kan inte släppa hur mycket fantastiska människor jag träffat genom Dreamhack, det är ju helt galet! 
 
Passar på att visa en av bilderna som togs på ön också. Bilden är det Helena som har tagit, det finns fler bilder på både mig och Jessica på hennes blogg så titta gärna in där om ni vill se. 


Kul att du gillade bilden :) Ja det hade varit jättekul om du kom upp :) Dock är jag redan bokad alla helger fram till oktober :( eSport och Motorsport så det står ut genom öronen på både mig och Tobbe.. Ska bli skönt sen när det lugnar sig lite :) Men det hade verkligen varit jättekul om du kom upp!

Svar: Jag har också ganska fullt i några veckor nu men framåt oktober tror jag de börjar lugna sig lie för mig också :) Vi får ta det då helt enkelt!
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar