Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Höstfavoriter från HM

Hm har fått in riktigt mycket nu till hösten som jag verkligen vill ha, det har kommit så jäkla mycket som är precis min stil. Underbart! Har satt shoppingstopp på mig själv fram tills jag åker till London, känner att det kan vara roligare att shoppa loss ordentligt där och få lite sånt där som inte alla andra redan har än att köpa allt jag hittar på HM. Meeen, om jag mot förmodan inte skulle hitta det jag vill ha i London så är detta lite av det som jag lär köpa till hösten. 


Älskar väskan!!

Andrea! Allt är på plats (om jag inte missat något dvs.)
- kontaktformulär (vi måste dock prova det, så jag slänger iväg ett mail så får du se om det funkar!), kommentarsbubblan med antalet kommentarer, fixat i ordning kommentarssidan så att varje kommentar hamnar i en ruta, lagt till bloglovin-ikon, och alla sidor har arkivet och kategorierna. Är det något du känner att du saknar nu? Känner att jag prickade av allt där, va? Hör av dig så fort det är något, står i stor skuld till dig här, känner jag (: Tack för ditt överseende!

Svar: Härligt! kategorierna i dropdownen verkar inte gå riktigt rätt än och texten på rubrikerna i menyn och tid/datum ser fortfarande konstigt ut hos mig. Annars är det super tycker jag :) Kontaktformuläret fungerade bra med :)
Och du behöver inte alls känna att du står i skuld till mig, det är ju itne ditt fel att blogg.se har krånglat :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar