Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Infirande av semestern

 
Det blev en relativt lugn kväll igår, jag och Johannes kom till Nalle runt klockan åtta. Det blev lite dricka, godsaker att äta och så fick vi se lite bilder från Nalles tid i Nepal. Hade inte sett det innan sa det var så klart jäte kul! Efter ett tag blev det spel också, Med andra ord, helt klart ett av mina favoritspel. Det slår liksom aldrig fel. Bra grej det där. När klockan började närma sig midnatt var det dags att ta oss in till stan. Planen var Karlssons, men de stänger tydligen tidigt nu på sommaren (what?!) så det blev O'learys. Yeey. Jag var kvar där i någon timme sen kände jag att jag lika gärna kunde gå hem och sova, är hellre pigg och glad idag kände jag. 
 
Idag ska jag iväg till Forserum en stund, mormor har fyll år så vi ska henne lite. Kanske, kanske, eventuellt om det finns tid och vädret är bra och så där så får jag köra lite motorcykel också. Och blir det inte så så ska vi i alla fall planer in lite körning nu när jag är ledig nästa vecka. 


Yes, det är för att de märker sådan minskning av folk på sommaren då alla är bortresta eller hänger på typ Twin. Hoppas ni hade kul!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar